Meer kwalitatieve sollicitaties via vacatures.ecommerce.nl!

Twinkle Magazine is het ideale platform om (latente) professionals uit de branche te bereiken. De ideale aanvulling op uw wervingsmix. U kunt hier midden in de juiste doelgroep adverteren en ontvangt u meer kwalitatieve sollicitaties.

Bij Twinkle Magazine kunt u kiezen tussen verschillende soorten vacature producten of pakketten. Deze zijn afgestemd op uw wervingsbehoefte en ontwikkelt om u te helpen in contact te komen met de beste kandidaten.

Waarom vacatures.ecommerce.nl?

  • Twinkle Magazine wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor managers, professionals en directeuren in de markt van verkoop op afstand
  • De website wordt maandelijks bezocht door 98.000 professionals

Hieronder vind u het overzicht van producten en diensten. Klikt u op het product van keuze voor meer informatie over het desbetreffende product.

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon (085-4013113) of e-mail (sales@exenzo.com). U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€350,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Tjerk Hillen
0348-485085
t.hillen@bbp.nl

De vacaturesectie van Twinkle brengt vraag en aanbod van vacatures van E-commerce professionals effectief bij elkaar. Met Twinkle blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Twinkle vinden E-commerce professionals snel relevante vacatures.